Boxerky, nebo slipy? Co o muži prozradí jeho spodní prádlo

25. 9. 13:23

Když se žena zamiluje, ve finále jí zase tolik nesejde na tom, zda svého milého poprvé uvidí v boxerkách, slipech či trenkách. Přesto však střih spodního prádla dokáže o muži ledacos prozradit. Zajímá vás, s kým máte tu čest? Čtěte dál.


 Boxerky

Začneme tím, co ženy oceňují nejvíce, a to krátké spodky s upnutými nohavičkami, které dokonale obepnou mužskou postavu. Nositelé boxerek jsou většinou moderní muži, kteří mají rádi pohodlí, řád a zároveň se chtějí cítit dobře. Ví, co se ženám líbí a rozhodně nevidí důvod, proč schovávat hezký zadeček za kus neforemné látky. Slušivý střih spodního prádla je nicméně jedna věc, co ale jeho vzhled?
  
Pokud při pohledu na jeho spodní prádlo okamžitě zachytíte nápis známé značky, pak právě hledíte na ambiciózního muže, který chce v životě vždy jen to nejlepší – ve všech směrech. Nespokojí se jen tak s něčím a rád dává na odiv své materiální statky, i když realita nemusí vždy odpovídat blyštivému pozlátku.
  
  • Boxerky s hravým potiskem
Jestliže vás po „rozbalení dárečku“ čekalo překvapení v podobě boxerek s animovanou postavičkou či jiným dětským potiskem, pak si tuto úsměvnou situaci můžete vyložit hned dvěma způsoby: Buď se vašemu protějšku o spodní prádlo stará maminka, která ho stále vidí jako malého klučinu a s tím nejlepším úmyslem mu připomíná jeho oblíbený „animák“ z dětství, nebo jste právě narazila na hravého muže s duší dítěte. Muži „hračičkové“ vyhledávají zábavu, mívají smysl pro humor a ve volném čase je pravděpodobně neuvidíte hrát si s nářadím, ale s jojem nebo playstationem.
  

 Trenýrky

Trenýrky jsou ze všech druhů pánského spodního prádla nejpohodlnější, a proto se jistá uvolněnost dá očekávat i od jejich nositele. Muž v trenýrkách bude nejspíš bohém, flegmatik a velký milovník svobody. Což ale neznamená, že s vámi nezaloží rodinu a nezastane dominantní roli. V každém případě ale počítejte s tím, že bude potřebovat svůj vlastní prostor.
  

 Slipy

Slipy možná evokují spodní prádlo vhodné pro tatínky či dědečky, ve skutečnosti je však nosí i elitní sportovní značka jménem David Beckham. Chlap oděný do slipů zastává tradiční hodnoty a stojí nohama na zemi. Velmi také záleží, zda se jedná o slipy v moderním vzhledu, nebo o letitý kousek, který už něco pamatuje. Druhý případ nasvědčuje tomu, že muž k sobě přistupuje laxně a především, že jeho sbírka spodního prádla potřebuje ženský zásah. Vyberte mu proto třeba slušivé boxerky BMEN nebo sportovní boxerky se schopností provětrávání.
  

 Tanga

Šance, že potkáte muže v tangách, je velmi mizivá – k nošení tang se údajně hlásí pouze 2 % z nich. Pokud se tak ale stane, s jistotou čelíte muži, který si jde tvrdě za svým, vyhýbá se konvencím a neřeší názory okolí. Od takto odvážného muže očekávejte všechno, jen ne nudu a stereotyp.