Tipy na vánoční dárky 2019: Co potěší maminky, babičky i přítele?

29. 11. 13:46

Do Vánoc sice zbývá ještě pár týdnů, ale co letos nakoupit vánoční dárky s předstihem? Těsně před Štědrým dnem si tak alespoň dáte nohy nahoru a vychutnáte si vánoční atmosféru bez stresu a shánění dárků na poslední chvíli. Přinášíme vám inspiraci na perfektní dárky pro vaše nejbližší.


Tipy na vánoční dárky pro ženy

Vymýšlet vánoční dárky pro ženu je vlastně úplně jednoduché – potěší je hezké spodní prádlo, kvalitní kosmetika, blyštivý šperk, ale i zážitkový dárek nebo kniha. Šlápnout vedle s dárkem pro ženu snad ani nelze, leda byste ji pod stromeček nadělili mop nebo neforemné pyžamo. Jedno je však jisté ­– ženské touhy se liší od generace ke generaci, na což se vyplatí při výběru dárku myslet. Který z našich dárků vyberete vy?

 
Dárek pro maminku
Máte tendenci koupit mamince letos nějaký hezký praktický dárek? Pak tuto myšlenku honem rychle zavrhněte a vyberte jí něco, co jí udělá skutečnou radost. Milovnice šatů a sukní, co chtějí být stylové i v zimě, potěší trendy punčocháče s károvaným vzorem, které jsou sofistikované, a přesto sexy. Skvěle se hodí jak na formálnější události, třeba k černým šatům, tak i na běžné nošení, kdy ozvláštní jakýkoliv outfit.

Vánoce bez ponožek nejsou Vánoce, souhlasíte? Může se zdát, že měkké dárky v čele s ponožkami patří mezi stereotypní nutné zlo, to se však nedá říct o heboučkých ponožkách SOFT SOCKS. Chůze v nich připomíná chůzi po tom nejměkčím mechu, takže na dlouhé zimní večery se stanou maminčiným vítaným společníkem. 
Co dalšího maminky potěší?
  •  Wellness víkend
  •  Poukázka na masáž či kosmetiku
  •  Šperk
  
Dárek pro manželku / přítelkyni
Lámete si hlavu s dárkem pro svou partnerku a litujete, že jste si během roku vyslovená přání nezapisovali, či neposlouchali pozorněji? Přítelkyně nejspíš v hloubi duše doufá, že dárkem vyjádříte svou lásku a trefíte se do nenaplněných tužeb jejího srdce. A manželka? Ta si s největší pravděpodobností nepřeje nic než trochu klidu a času sama pro sebe, a to hlavně tehdy, stará-li se o děti a domácnost.
Krásné spodní prádlo ovšem potěší každou z nich. Překvapte svou partnerku krajkovou podprsenkou značky Wonderbra v módním trojúhelníkovém střihu a užijte u stromečku její údiv. A pokud náhodou neodhadnete správnou velikost, podprsenku můžete do 14 dnů jednoduše vyměnit.
Máte doma sportovkyni? Podpořte ji v jejím koníčku, ať už je to běh, jóga nebo fitness a darujte jí sportovní podprsenku značky Champion v černé, bílé nebo lososové barvě. Podprsenka splňuje veškeré nároky funkčního spodního prádla ­ – bezešvý střih a širší ramínka zajišťují maximální pohodlí při pohybu, zatímco technologie Double Dry ™ účinně odvádí vlhkost.
  
Co dalšího partnerky potěší?
  •  Dárková sada kosmetiky
  •  Parfém
  •  Společná dovolená
  •  Epilátor, kulma na vlasy či fén
  •  Hodinky
  
Anebo také nová obývací stěna, postel, sedačka… zkrátka jakékoliv vybavení domácnosti, které si vaše partnerka už dlouho přeje vyměnit J.
  
Dárek pro babičku
Babičky naopak praktické dárky nanejvýš ocení. Radost jim udělá funkční nákupní taška na kolečkách, poukázka do supermarketu, ale i nový domácí spotřebič, který si celý život odpírají, protože ten starý přeci ještě něco vydrží. Zdraví vašich milovaných babiček pak prospějete kvalitním doplňkem stravy, bylinným sirupem a samozřejmě čímkoliv, co je v zimním období udrží v teple. O to se postarají extra pohodlné ponožky SOFTS SOCKS či bavlněná košilka.
  
Dárek pro kamarádku i sestru
Kamarádky dělají náš život veselejším, rozumí nám, proto i ony si během Vánoc zaslouží naši pozornost. Velké oblibě se těší CRAZY SOCKS, bláznivé ponožky s veselými motivy zvířátek, ovoce i přírody, které nadchnou kamarádky i sestry.

 

Tipy na vánoční dárky pro muže

Velká část mužů nechává nákup pánského spodního prádla na svých polovičkách – ty se v tom beztak lépe vyznají a vědí přesně, co jejich mužům sluší. A kdy jindy „osvěžit“ mužský prádelník než právě o Vánocích?
Stylový kousek pro vašeho partnera představují pánské boxerky 3D FLEX AIR boxer opatřené speciálními AIR zónami, které zajistí prodyšnost během nošení.
Jestliže chcete prádelník svého protějšku zásobit ve velkém, pořiďte mu rovnou balení slušivých boxerek BMEN po pěti kusech.
Dědečkům se kromě kutilského náčiní, detektivních knížek či láhve kořalky, zavděčíte také teplými ponožkami z norské vlny, které zahřejí i v těch největších mrazech.
Co dalšího muže potěší?
  •  Sportovní vybavení
  •  Chytré hodinky
  •  Kožená peněženka či brašna
  •  Auto-moto výbava
  •  Adrenalinový zážitek ­– třeba skok padákem nebo bungee jumping
  •  Jízda ve vysněném voze