5 trendů ve spodním prádle, které si v roce 2022 nenechejte ujít

4. 1. 12:00

Rok se s rokem sešel a my vám již tradičně přinášíme malou ochutnávku trendů, které můžeme další rok očekávat. Mnohé z vás jistě potěší, že v říši spodního prádla bude hrát prim především pohodlnost. Ve velkém se objeví také výrazné barvy a látky s vintage nádechem. Co dalšího bude v kurzu? Čtěte dále.



1. Pohodlí nadevše
Nejspíš vám neuniklo, že v poslední době obchody se spodním prádlem ani tolik nekřičí „Buďte svůdné a sexy“, ale spíše „Dopřejte si komfort a pohodlí“. A to je skvělé. Velký podíl na tom zjevně nese i vlna pandemie, která se bezesporu podepsala i na našich šatnících. Pohodlné domácí oblečení se během opakujících se lockdownů stalo naší uniformou a rychle jsme si na něj zvykli. Spousta značek včetně těch z lingerie segmentu na tuto situaci reaguje komfortnějšími střihy a příjemnějšími materiály. 
 
Dáváte i vy přednost pohodlí? Udělejte si radost novým spodním prádlem, které doslova splyne s vaší kůží. Z našich bestsellerů si snadno zamilujete nevyztuženou podprsenku Cotton Bra v bílém, černém či béžovém provedení. Dobrým kompromisem mezi klasickými kalhotkami a tangy jsou kalhotky Brazilian Minislip, v nichž vyniknou vaše křivky, avšak ne na úkor pohodlí.
 
2. Výrazné a neotřelé barvy
Co se barev týče, černá, bílá, béžová, ale i červená je u spodního prádla klasikou. Jaro 2022 s sebou však přinese mnohem pestřejší paletu vzorů a barev, která kouskům vdechne hravost. Na scéně potisků se objeví také květinové motivy, geometrické tvary a výrazné neonové barvy.
 
3. Spodní prádlo na eco vlně
Ekologie je velkým tématem nejen ve světě módního průmyslu. Nespočet značek a módních řetězců už teď nabízí možnost ekologičtější volby, ať už se jedná o spodní prádlo či plavky. Cílem je zredukovat množství odpadu a využít recyklovatelné materiály, jejichž pěstování tolik nezatěžuje planetu. Alternativy, jejichž výroba je šetrnější k naší zemi, najdete i v našem sortimentu. Jedná se například o boxerky či pánská trička z řady ECOsmart.
 
Přečtěte si: 
 
4. Závan nostalgie
Spodní prádlo se veze na retro vlně už poměrně dlouho, ostatně jste se o tom mohli dočíst v jednom z našich starších článků. Jinak tomu nebude ani příští rok. Materiály naberou na lehkosti, vévodit jim budou háčkované krajky i krajky typu guipure sestávající z jemných květinových vzorů. Delikátní prádlo získá ještě větší vintage nádech a decentním pastelovým tónům budou kontrastovat tmavé dramatické odstíny, které nenechají žádného muže chladným.
 
5. Kalhotky s vysokým pasem opět hitem 
A zas a znovu jsou tu. Kalhotky s vysokým pasem se opět hlásí o slovo. Svůj první boom zažily v roce 1970 a od té doby se neustále vrací. Nelze jim upřít, že oplývají super schopností zakrýt drobné nedostatky a zvýraznit potřebné. Sáhněte třeba po našich ultra pohodlných kalhotkách Cotton Formslip, které jemně formují bříško a nezařezávají se.