Poradna

Nahoře bez… viditelných ramínek a podprsenky vykukující zpod šatů

V létě frčí odhalená ramena, výstřihy vepředu i na zádech, tílka přes jedno rameno nebo topy s vázáním kolem krku. Ke každému střihu je nutné zvolit vhodné spodní prádlo, aby zpod oblečení nevkusně nevykukovala ramínka. Nemusíte mít podprsenek plný šatník, stačí jedna univerzální, u které si přepnete ramínka, jak potřebujete.

Číst dále

5 tipů, jak z ponožek udělat hlavní doplněk letního outfitu

V létě je to s oblékáním oříšek. Chcete si vyšperkovat outfit, ale je takové horko, že kreativní vrstvení nepřipadá v úvahu. V tu chvíli přicházejí na scénu doplňky, které jsou pro cool vzhled stěžejní. Zkuste letos myslet trochu out of the box a kromě výrazného pásku a šperků zakomponujte do outfitu módní ponožky.

Číst dále

Pánské boxerky, které myslí na pohodlí i plodnost

Boxerky se nevybírají jen podle značkové gumy koukající z kalhot, jejich střih a materiál jsou klíčové a mají vliv na komfort i zdraví mužů. Nevhodné spodní prádlo totiž může mít negativní vliv na plodnost– velkou roli zde hraje správná termoregulace. Poradíme vám, jak si vybrat boxerky, které vám nebudou stát v cestě za štěstím.

Číst dále

Novinky na e-shopu: Vyberte si silonky, které se nezatrhnou

Věčnou nevýhodou silonek bývá jejich snadné zatržení – tomu je ale konec. Skoro nezničitelné silonky jsou řešením, které ocení každá žena. Už žádné zátrhy na punčoše a náhradní pár v kabelce, vsaďte na silonky, které se neroztrhnou a dodají vaší postavě sexy tvary.

Číst dále

Sportovní legíny: Nejuniverzálnější kousek šatníku

Legíny mají ve světě módy obrovskou moc, tvoří základ ležérních vzhledů, ale také umějí propůjčit luxus high-end outfitům, hodným módních přehlídek. Představují nejen styl, ale také pohodlí, a ještě dokážou tvarovat postavu. Co víc si od jednoho kusu oblečení přát? Přinášíme vám několik stylingových tipů, díky nimž v roce 2024 s legínami zabodujete.

Číst dále

Žhavé vzory zimy: Ozvláštněte svůj outfit trendy silonkami

Každou zimu přicházejí kromě mrazů a sněhu také nové trendy, které nás mají při pochmurném počasí zabavit. Ne náhodou jsou proto letos v kurzu provokativní zvířecí vzory, křiklavě červená a drobné detaily všité do silonek. Nebojte se výstřednosti a pozvěte do svého života nový styl „mob wife“, inspirovaný mafiánskými manželkami.

Číst dále

Stahovací silonky: Volba číslo jedna pod šaty na ples

Začátek roku je tradičně sezónou plesů, na které ze šatníku vytahujeme své nejlepší společenské oblečení, přičemž se snažíme si vzpomenout na kroky foxtrotu. Kromě šatů je potřeba pečlivě vybrat také silonky, které by měly nejen skvěle padnout, ale také odpovídat typu bot, střihu šatů a barvě pleti i outfitu. Podle čeho silonky na ples vybírat, se dozvíte v našem jednoduchém průvodci.

Číst dále

Jak žít lagom a v čem se můžeme inspirovat od Švédů

Seveřané, a konkrétně Švédové jsou známí svým specifickým životním stylem a přístupem. Velmi populární je jejich koncept přiměřeného neboli lagom života a chování. Pořekadlo „lagom är bäst“ by se dalo přeložit jako naše „všeho s mírou“ nebo „tak akorát je nejlepší“. Nabádá k rovnováze i v dnešním uspěchaném a stresujícím světě, a to na všech frontách: v módě, v jídle, v pracovním životě i v domácnosti. Žít lagom znamená být uvědomělý vůči sobě, okolí i planetě.

Číst dále