Poradna

Sportovní legíny: Nejuniverzálnější kousek šatníku

Legíny mají ve světě módy obrovskou moc, tvoří základ ležérních vzhledů, ale také umějí propůjčit luxus high-end outfitům, hodným módních přehlídek. Představují nejen styl, ale také pohodlí, a ještě dokážou tvarovat postavu. Co víc si od jednoho kusu oblečení přát? Přinášíme vám několik stylingových tipů, díky nimž v roce 2024 s legínami zabodujete.

Číst dále

Žhavé vzory zimy: Ozvláštněte svůj outfit trendy silonkami

Každou zimu přicházejí kromě mrazů a sněhu také nové trendy, které nás mají při pochmurném počasí zabavit. Ne náhodou jsou proto letos v kurzu provokativní zvířecí vzory, křiklavě červená a drobné detaily všité do silonek. Nebojte se výstřednosti a pozvěte do svého života nový styl „mob wife“, inspirovaný mafiánskými manželkami.

Číst dále

Stahovací silonky: Volba číslo jedna pod šaty na ples

Začátek roku je tradičně sezónou plesů, na které ze šatníku vytahujeme své nejlepší společenské oblečení, přičemž se snažíme si vzpomenout na kroky foxtrotu. Kromě šatů je potřeba pečlivě vybrat také silonky, které by měly nejen skvěle padnout, ale také odpovídat typu bot, střihu šatů a barvě pleti i outfitu. Podle čeho silonky na ples vybírat, se dozvíte v našem jednoduchém průvodci.

Číst dále

Jak žít lagom a v čem se můžeme inspirovat od Švédů

Seveřané, a konkrétně Švédové jsou známí svým specifickým životním stylem a přístupem. Velmi populární je jejich koncept přiměřeného neboli lagom života a chování. Pořekadlo „lagom är bäst“ by se dalo přeložit jako naše „všeho s mírou“ nebo „tak akorát je nejlepší“. Nabádá k rovnováze i v dnešním uspěchaném a stresujícím světě, a to na všech frontách: v módě, v jídle, v pracovním životě i v domácnosti. Žít lagom znamená být uvědomělý vůči sobě, okolí i planetě.

Číst dále

Tipy na vánoční dárky: Bellinda potěší celou rodinu

Opět po roce přicházejí Vánoce a s nimi i výroční sháňka po dárcích, které protnou přání obdarovávaného a váš finanční budget. Ušetřete si letos stres i čas a nakupte dárky pro celou rodinu na jednom místě – v Bellindě. Každá vánoční nadílka by se měla skládat z praktických kousků, které poslouží v průběhu celého roku, a z jednoho či dvou dárků, které jsou výjimečné a na které se obdarovaný doslova těší celý rok.

Číst dále

Podzimní trendy 2023: Vrstvení se vrací na scénu

S podzimem přichází také obměna šatníku a pletené teplejší kousky zemitých barev se přesouvají do předních řad namísto krátkých, vzdušných letních věcí. Trendem každého podzimu je vrstvení, které je nejen moderní, ale také praktické. Nestabilní podzimní teploty vyžadují variabilitu a tu jednotlivé vrstvy oblečení poskytují. Nebojte se kombinovat různé materiály, dodáte tak outfitu hloubku.

Číst dále

Ženy pozor! Podprsenková móda prošla rebrandingem

Dnešní progresivní přístup k životu, kde nejdůležitější je pohodlí a spokojenost každého jednotlivce, se výrazně podepsal také na oblékání. Pravidla se ruší, moderní a in je vše, co dokážete nosit s grácií a dobrým pocitem. A to platí i v otázce spodního prádla. Podprsenka již nemusí být perfektně schovaná pod tričkem, naopak, pokud někde vykukuje jemná krajka nebo ramínko, jedině dobře. Spodní prádlo se bere jako módní doplněk, který je součástí outfitu.

Číst dále

Hlavně v klidu: Jak připravit dítko (a zbytek rodiny) na návrat do školy?

Návrat do školy po bezstarostných prázdninách je náročný nejen pro děti, ale také pro rodiče. Připravit školní pomůcky, nachystat aktovku, nařídit budík. Zní to jednoduše, nicméně za těmito na první pohled banálními kroky se skrývá celá řada povinností, na které je potřeba myslet. Inspirujte se, jak zvládnout další školní radovánky s grácií a klidem.

Číst dále