Pánské prádlo

Tipy na vánoční dárky 2022: Pro ženy, muže i pro dobrou věc

Říkáte si, jak je možné, že už budou zase Vánoce? Pokud se někde mezi panikou a pracovním shonem snažíte vymyslet dárky pro své nejbližší, čtěte dále. Připravili jsme pro vás článek plný inspirace na výjimečné dárky pro ještě výjimečnější ženy i muže ve vašem okolí.

Číst dále

5 tipů, jak ze zimy vytěžit maximum (a užít si ji)

Zima dokáže být krásná – minimálně na horách, ale také pěkně vlezlá a dlouhá. Pokud ani vy dlouhým mrazivým dnům s minimem slunečního svitu zrovna nefandíte, pak je tento článek přímo pro vás. Ukážeme vám totiž 5 způsobů, jak si zimu užít naplno. Nebo se o to alespoň pokusit.

Číst dále

5 trendů ve spodním prádle, které si v roce 2022 nenechejte ujít

Rok se s rokem sešel a my vám již tradičně přinášíme malou ochutnávku trendů, které můžeme další rok očekávat. Mnohé z vás jistě potěší, že v říši spodního prádla bude hrát prim především pohodlnost. Ve velkém se objeví také výrazné barvy a látky s vintage nádechem. Co dalšího bude v kurzu? Čtěte dále.

Číst dále

5 tipů, jak být více eko a nezbláznit se z toho

Klimatické změny, uhlíková stopa, kácení tropických lesů. Pokud nejsme úplně lhostejní, pak asi tušíme, že planeta trpí. Jeden člověk svět sice nespasí, ale svými kroky ho v podstatě tvoří. Jak tedy být více eko – jednoduše a bez pocitu frustrace? Máme pro vás několik tipů, jimiž můžete začít ještě dnes.

Číst dále

Kvalitní spánek? 6 tipů, jak se konečně budit svěží

Vydatný spánek je alfou a omegou toho, abychom se ráno cítili energičtí a mohli normálně fungovat. Ovlivňuje naši náladu, životní funkce, schopnost regenerace i celkovou chuť do života. Zdá se vám, že byste mohli spát lépe? Pak jistě oceníte našich 6 tipů, díky kterým se třeba konečně začnete budit skutečně odpočatí.

Číst dále

Žena na nákupech: Jak správně vybrat pánské spodní prádlo

Pořizování pánského spodního prádla často bývá disciplínou žen. Pokud i vy se chystáte na lov boxerek, čtěte dále. Poradíme vám, jak vybrat takové, které partnerovi či jinému muži ve vašem okolí padnou jako ulité a oblíbí si je.

Číst dále

Oblečení z bio bavlny. Jaké má přednosti a proč ho mít ve skříni?

Bavlna je jedním z nejběžnějších textilních materiálů a ještě v 19. století tvořila až 80 % z jejich celkové produkce. V posledních letech ovšem její pěstování vzbuzuje kontroverze a nahrazuje ji tzv. bio bavlna, která je mnohem šetrnější k životnímu prostředí. Proč byste oblečení z organické bavlny měli dát šanci i vy?

Číst dále

Značka Champion oslavila 100 let!

Je sebevědomá, je trendy, je nad věcí. Sportovní značka Champion se zrodila na amerických univerzitách a od té doby ušla velký kus cesty. Stala se nedílnou součástí amerického sportovního světa a oblékala vrcholové sportovce i hudební umělce. Oslavte spolu s námi 100 let od založení značky Champion a poznejte její příběh.

Číst dále