Dámské prádlo

Jak žít lagom a v čem se můžeme inspirovat od Švédů

Seveřané, a konkrétně Švédové jsou známí svým specifickým životním stylem a přístupem. Velmi populární je jejich koncept přiměřeného neboli lagom života a chování. Pořekadlo „lagom är bäst“ by se dalo přeložit jako naše „všeho s mírou“ nebo „tak akorát je nejlepší“. Nabádá k rovnováze i v dnešním uspěchaném a stresujícím světě, a to na všech frontách: v módě, v jídle, v pracovním životě i v domácnosti. Žít lagom znamená být uvědomělý vůči sobě, okolí i planetě.

Číst dále

Tipy na vánoční dárky: Bellinda potěší celou rodinu

Opět po roce přicházejí Vánoce a s nimi i výroční sháňka po dárcích, které protnou přání obdarovávaného a váš finanční budget. Ušetřete si letos stres i čas a nakupte dárky pro celou rodinu na jednom místě – v Bellindě. Každá vánoční nadílka by se měla skládat z praktických kousků, které poslouží v průběhu celého roku, a z jednoho či dvou dárků, které jsou výjimečné a na které se obdarovaný doslova těší celý rok.

Číst dále

Ženy pozor! Podprsenková móda prošla rebrandingem

Dnešní progresivní přístup k životu, kde nejdůležitější je pohodlí a spokojenost každého jednotlivce, se výrazně podepsal také na oblékání. Pravidla se ruší, moderní a in je vše, co dokážete nosit s grácií a dobrým pocitem. A to platí i v otázce spodního prádla. Podprsenka již nemusí být perfektně schovaná pod tričkem, naopak, pokud někde vykukuje jemná krajka nebo ramínko, jedině dobře. Spodní prádlo se bere jako módní doplněk, který je součástí outfitu.

Číst dále

Intimní hygiena: Víte, jak ideálně pečovat o citlivé partie?

Péče o intimní partie se může zdát jako naprosto banální věc – až 74 % žen se však alespoň jednou za život potýká s různými vaginálními problémy, jejichž častou příčinou je právě nesprávná či nedostatečná intimní hygiena. Zjistěte, proč na volbě mýdla záleží i jak pohodu intimního prostředí ovlivňují menstruační pomůcky.

Číst dále

Novoroční předsevzetí trochu jinak: Jak dojít tam, kde chcete být?

S novým rokem většinou přirozeně přichází i vůně nových diářů, touha plánovat a bilancovat. Nepopsaný list se slibnými vyhlídkami nám dává naději, že teď bude všechno jinak. Zapomeňte na předsevzetí a přečtěte si, jak si naplánovat rok, který bude úžasný a hlavně váš.

Číst dále

Tipy na vánoční dárky 2022: Pro ženy, muže i pro dobrou věc

Říkáte si, jak je možné, že už budou zase Vánoce? Pokud se někde mezi panikou a pracovním shonem snažíte vymyslet dárky pro své nejbližší, čtěte dále. Připravili jsme pro vás článek plný inspirace na výjimečné dárky pro ještě výjimečnější ženy i muže ve vašem okolí.

Číst dále

Jednoduché tipy, jak na podzim posílit imunitu a být fit

Příroda hrající všemi barvami, ranní mlha a kuchyně provoněná jablečným koláčem. Podzimní idylka jako malovaná, tedy dokud se o vás nepokusí nějaký bacil. Zjistěte, jak posílit svou imunitu a vyzbrojit své tělo na chřipkové období.

Číst dále

Cvičení doma: Jak na to, aby vás dlouhodobě bavilo?

Pandemie je sice pryč, určitá adaptace na nové zvyky však přetrvává dodnes. Z obývacích pokojů se staly nejen kanceláře, ale i posilovny. Pokud jste si i vy zvykli cvičit hlavně doma a přeplněným fitness centrům se spíše vyhýbáte, čtěte dále. Máme pro vás tipy, jak si dlouhodobě udržet motivaci vytěžit z domácího cvičení maximum.

Číst dále