Punčocháče

Novinky na e-shopu: Vyberte si silonky, které se nezatrhnou

Věčnou nevýhodou silonek bývá jejich snadné zatržení – tomu je ale konec. Skoro nezničitelné silonky jsou řešením, které ocení každá žena. Už žádné zátrhy na punčoše a náhradní pár v kabelce, vsaďte na silonky, které se neroztrhnou a dodají vaší postavě sexy tvary.

Číst dále

Žhavé vzory zimy: Ozvláštněte svůj outfit trendy silonkami

Každou zimu přicházejí kromě mrazů a sněhu také nové trendy, které nás mají při pochmurném počasí zabavit. Ne náhodou jsou proto letos v kurzu provokativní zvířecí vzory, křiklavě červená a drobné detaily všité do silonek. Nebojte se výstřednosti a pozvěte do svého života nový styl „mob wife“, inspirovaný mafiánskými manželkami.

Číst dále

Stahovací silonky: Volba číslo jedna pod šaty na ples

Začátek roku je tradičně sezónou plesů, na které ze šatníku vytahujeme své nejlepší společenské oblečení, přičemž se snažíme si vzpomenout na kroky foxtrotu. Kromě šatů je potřeba pečlivě vybrat také silonky, které by měly nejen skvěle padnout, ale také odpovídat typu bot, střihu šatů a barvě pleti i outfitu. Podle čeho silonky na ples vybírat, se dozvíte v našem jednoduchém průvodci.

Číst dále

Období vánočních večírků se blíží. Užijte si je s grácií

Sváteční atmosféra, šampaňské a kupy dobrého jídla. Kdo by nemiloval vánoční večírky? Když se jich ale během prosince sejde 5, nadšení lehce vystřídá stres. Máme pro vás tipy, jak si období firemních večírků užít naplno a příjemně se naladit na Vánoce.

Číst dále

Podzimní trendy 2022: Třpytky, sports luxe a svetry po babičce

Trendy jsou proslulé tím, že se neustále vzdalují a pak zase vracejí. Jinak tomu není ani v případě módní inspirace pro podzim a zimu 2022. Jak vám letos poslouží svetr po babičce a proč jsou jehly k teplákům tou nejlepší volbou? Nenechte si ujít poslední report z přehlídkových mol.

Číst dále

Jak si účinně vyčistit hlavu? Zkuste spaní v přírodě, pěší pouť nebo terapii tichem

Stejně jako domácnost, i naše hlava potřebuje čas od času pořádně uklidit. Jenže co když vás relax na pláži nebaví a vypsat si myšlenky na papír se vám zdá málo? Nevadí. Existují i méně tradiční způsoby, jak zklidnit mysl a vrátit se k sobě samým. Smetáčky do ručky a jde se uklízet!

Číst dále

Jak pečovat o punčochy a silonky, aby dlouho vydržely?

Punčochy a silonky jsou pravděpodobně nejporuchovějším kouskem v dámském šatníku. Znáte to – chcete si vzít oblíbenou sukni, ale reprezentativní silonky nikde. A když už si nějaké obléknete, celý den myslíte na to, aby se vám nezatrhly. Je vám to povědomé? Pak jistě oceníte tipy, jak se starat o punčochy či silonky, aby vydržely pěkné co nejdéle.

Číst dále

Staňte se královnou plus size módy. Poradíme vám, jak na to

Každá žena má nárok na to, cítit se v oblečení krásně, nehledě na to, jaké tělesné proporce jí bůh nadělil. Plus size móda naštěstí už dávno není pouze synonymem pro neforemné halenky. Přesto však spousta plnoštíhlých žen tápe, jak se důmyslně obléct a vypadat jako bohyně. Poradíme vám, jak na to.

Číst dále