Novinky na e-shopu: Vyberte si silonky, které se nezatrhnou

9. 4. 10:00

Věčnou nevýhodou silonek bývá jejich snadné zatržení – tomu je ale konec. Skoro nezničitelné silonky jsou řešením, které ocení každá žena. Už žádné zátrhy na punčoše a náhradní pár v kabelce, vsaďte na silonky, které se neroztrhnou a dodají vaší postavě sexy tvary.


Foto: Pinterest.com

 

Téměř nezničitelné silonky Ultra Resist mají co nabídnout

Silonky, které se nazatrhnou a zároveň jsou elegantně průsvitné a splývají s barvou pokožky? Proč ne. Řada Ultra Resist představuje řešení i pro ty nejnáročnější. Díky speciální technologii pletení nabízejí to nejlepší z obou světů: odolnost a průhlednost. Nemusíte se tedy stresovat při sedání v metru ani na procházce se psem, punčochy toho vydrží mnohem víc, než si myslíte.

Více na videu: https://www.instagram.com/p/C5KvSz8hdJb/

Silonky Bellinda Flat tummy vám vytvarují postavu

Prohlížíte se v upnutých šatech před zrcadlem a nezdá se vám vypouklé břicho a vyčnívající „madla lásky“? Pomozte si tvarujícími silonkami, které doslova splynou s vaší kůží. Kolekce Flat tummy 15 DEN se pyšní tenkým materiálem a vysoce tvarujícím efektem v oblasti břicha. Díky své jemnosti jsou silonky vhodné i na jaro a letní dny, kdy úhledně sjednotí barvu kůže, zpevní tělo, kde potřebujete, a přesto jsou příjemně prodyšné.

Foto: Pinterest.com

Samodržící silonky s matujícím efektem

Samodržky mají pověst sexy punčoch, ale oblíbené jsou hlavně pro svou praktičnost. Nosí se pod midi- a maxisukně či upnuté šaty a občas vyzývavě vykouknou z rozparku. Dlouho se samodržící silonky nabízely především v lesklém finiši, ale nadešel čas znovu představit matné samodržky Hold Up Sexy, které působí přirozeně a opisují vzhled kůže. Sexy lem se silikonovými proužky spolehlivě drží na noze a probudí ve vás dřímající ženskost.

Věčně roztrhané silonky jsou minulostí

Pohodlí by mělo být základem každého outfitu – i toho slavnostního na velkolepý gala večer. Když už se musíte trápit na vysokých jehlách, ujistěte se, že vás alespoň oblečení nikde neřeže, neškrábe a netlačí. A u silonek to platí dvojnásob. Zaměřte se na rozšířený pas, který vaší postavě dodá efekt přesýpacích hodin, aniž by se vám zarýval do kůže, volte modely s nižší hodnotou DEN, které jsou jemnější, prodyšnější, ale zároveň splní svou roli sjednocení barvy. V neposlední řadě sáhněte po silonkách, kterým neutíkají oka a pyšní se svou odolností. Třeba vám s výběrem pomůže náš praktický průvodce, v němž je shrnuto vše potřebné, co o silonkách potřebujete vědět.