Stahovací silonky: Volba číslo jedna pod šaty na ples

4. 1. 12:00

Začátek roku je tradičně sezónou plesů, na které ze šatníku vytahujeme své nejlepší společenské oblečení, přičemž se snažíme si vzpomenout na kroky foxtrotu. Kromě šatů je potřeba pečlivě vybrat také silonky, které by měly nejen skvěle padnout, ale také odpovídat typu bot, střihu šatů a barvě pleti i outfitu. Podle čeho silonky na ples vybírat, se dozvíte v našem jednoduchém průvodci.


Foto: Freepik.com

Silonky na ples jako doplněk společenského outfitu

Výběr silonek nepodceňujte, dokážou totiž úplně změnit vnímání a styl outfitu. V černých síťovaných silonkách těžko docílíte vzhledu nevinného andílka a dobře nebudou působit ani velmi světlé punčochy na opálené pokožce. Dalším faktorem při výběru je jemnost silonek a hodnota DEN, která určuje, jak pevné silonky budou. A samozřejmě velikost, kterou jednoduše vyčtete z tabulky na zadní straně krabičky podle své výšky a hmotnosti.

Foto: Freepik.com

Malé černé nechávají prostor pro kreativitu

Černé koktejlové šaty, kterým se po vzoru angličtiny přezdívá malé černé, jsou univerzálním kouskem, který lze pomocí doplňků stylizovat na jakýkoliv způsob. Nebojte se sáhnout po výstředních silonkách se vzorem, které ukážou vaši hravost a originalitu. Celočerný outfit je skvělý nejen na plesy, ale také na večírky či do divadla. Vzor silonek může být nenápadný v podobě jemné linky na zadní straně nebo výraznější s motivy či nápisy.

Foto: Freepik.com

Pod upnuté šaty jedině stahovací silonky

Oblečení na tělo je neúprosné a ukáže všechny záhyby těla. Lichotivé křivky vykouzlíte pomocí stahovacích silonek– a to jak v oblasti břicha, hýždí, boků, tak i stehen. Pokud sháníte zeštíhlovací silonky, Bellinda má určitě co nabídnout. Silonky jsou navíc vyrobeny tak, aby formovaly, ale netlačily. Objevte svět stahovacího prádla, které vám dodá potřebné sebevědomí a jistotu v každé situaci.

Silonky bez špičky do otevřených bot

Silonky a otevřená špička bot? Není problém. Zajděte si na pedikúru, protože prsty rozhodně nebudete schovávat pod nevzhledným lemem silonek. Špičky punčoch nemusíte ani podomácku stříhat a zlobit se s nepříjemným shrnováním v botě – řešením jsou silonky bez špičky. Téměř bezvýznamný vynález pro lidstvo, ale každá milovnice otevřených bot jej jistě ocení.

Kdy obléknout samodržící punčochy?

Samodržící punčochy rozhodně nepatří jen k sexy prádlu, jsou praktickým řešením i do společnosti a kanceláře. Díky silikonovým protiskluzovým páskům spolehlivě drží na svém místě a vám dávají volnost. Nemusíte se zabývat zdlouhavým svlékáním silonek při každé návštěvě toalety. A pokud ve vás přece jen vzbuzují sexy dojmy, tím lépe – dodají vám sebejistotu a šarm, i když budou schované pod sukní či šaty. Ať už zvolíte samodržky s krajkou, nebo s obyčejnějším lemem, efekt bude stejný.

 

 

A jak o silonky pečovat, aby vám dlouho vydržely bez újmy na kráse i funkčnosti? Přečtěte si zde.