Žhavé vzory zimy: Ozvláštněte svůj outfit trendy silonkami

19. 2. 12:00

Každou zimu přicházejí kromě mrazů a sněhu také nové trendy, které nás mají při pochmurném počasí zabavit. Ne náhodou jsou proto letos v kurzu provokativní zvířecí vzory, křiklavě červená a drobné detaily všité do silonek. Nebojte se výstřednosti a pozvěte do svého života nový styl „mob wife“, inspirovaný mafiánskými manželkami.


Foto: Pinterest.com

Vykročte vstříc módě

Zima nemusí být jen o tmavých barvách a outfitech tón v tónu. Letošní sezóna je dokonalou příležitostí k experimentování s odvážnými trendy. A kde jinde začít než u vašich nohou? V naší kolekci dámských zimních punčoch najdete to pravé oživení pro krátké dny a dlouhé noci. Inspirujte se v tomto blogu a objevte nové způsoby, jak okořenit svůj vzhled.

Foto: Pinterest.com

Valentýnská romance v tónech červené

Červené silonky – symbol vášně a odvahy. Jsou ideální volbou pro každého, kdo chce do svého zimního šatníku vnést trochu života. Kombinujte červené punčochy s černou pro sofistikovaný a velmi ženský vzhled nebo popusťte uzdu kreativitě a vyneste je se zdánlivě nehodící se růžovou – color blocking se zaručeně postará o wow efekt. Pro inspiraci nemusíte chodit do zahraničí, třeba influencerka Alex Sedláčková ví své o tom, že red is the new black.

Foto: Instagram.com

Buďte sama sobě vzorem

Dalším hitem letošní zimy jsou punčochy se vzorem. A co by mohlo být více v kurzu než leopard? Ať už se rozhodnete pro realistické provedení v béžovo-černé kombinaci, nebo tlumený celočerný vzhled, tento neotřelý design propůjčí vašemu outfitu nádech divokosti a zároveň vás udrží v teple. V naší kolekci najdete širokou škálu zimních punčoch, které se hodí na každou příležitost. Nechte se strhnout trendy a přivítejte zimu v plných barvách a nepřehlédnutelných vzorech!

Foto: Pinterest.com

I matný finiš dokáže zazářit

Velmi in budete také v silonkách s matným finišem, které jsou originální a outfitu dodají texturu. Hodí se ke sportovnějšímu stylu i k elegantním šatům a pokaždé udělají velkou parádu. V matu vypadají dobře nejen jemné vzory, ale také obyčejné punčochy – průsvitné i neprůsvitné. Nenásilný matný finiš je skvělým prvním krokem, jak do outfitu zakomponovat výrazné silonky.

Silonky to řeknou za vás

Nebojte se zabrousit i mimo tradiční vzory. Silonky dostávají 3D rozměr prostřednictvím našitých kamínků, perliček a dalších malých, hravých detailů, které vám pomohou posunout váš vzhled na úplně novou úroveň. Silonky mají totiž tu moc udělat i z basic outfitu model hodný módních přehlídek.