Žena na nákupech: Jak správně vybrat pánské spodní prádlo

26. 8. 12:00

Pořizování pánského spodního prádla často bývá disciplínou žen. Pokud i vy se chystáte na lov boxerek, čtěte dále. Poradíme vám, jak vybrat takové, které partnerovi či jinému muži ve vašem okolí padnou jako ulité a oblíbí si je.


Boxerky vítězí
Mezi nejoblíbenější typy pánského spodního prádla patří bezesporu boxerky. Jde o upnuté spodní prádlo, které dokonale obepíná postavu a k dostání je ve variantě s kratšími či delšími nohavičkami.  Muži na boxerkách oceňují pohodlí (tedy při zvolení správné velikosti) i fakt, že pod upnutými kalhotami se jim nerýsují obrysy a nikde jim nic nevylézá. Ze skutečnosti, že jsou boxerky na rozdíl třeba od slipů atraktivní i na pohled, zase těží ženy. 
 
Trenýrky pro milovníky pohodlí
O něco komfortnější střih pak mají trenýrky. Těm dávají muži přednost spíše na spaní nebo při aktivitách, kde se chtějí cítit co nejvíce uvolněně. Například na sport nejsou úplně ideální volbou. Klasickým slipům už spíše odzvonilo, nicméně stále jsou muži, kteří na ně nedají dopustit. Dnes jsou navíc k sehnání i ve sportovním provedení. 
 
Naše rada tedy zní: vyberte střih, který muž považuje za nejpohodlnější. Nemá smysl tlačit ho do něčeho, co se líbí vám, ačkoliv jeho šálek kávy to není. 
 
Jaký zvolit materiál?
Materiál spodního prádla by měl být obecně co nejkvalitnější – prodyšný, příjemný a odolný vůči častému praní. Sázkou na jistotu je 100% bavlna v kombinaci s elastanem. 
 
Jak určit správnou velikost boxerek
Pokud znáte velikost oblečení svého partnera, pak nemůžete šlápnout vedle, jelikož ta se s velikostí spodního prádla ve většině případů shoduje. Jistota je však jistota, a tak doporučujeme svého partnera změřit krejčovským metrem přes obvod boků a v této tabulce najít správnou velikost. Rozhodující je však i délka nohaviček, která by měla odpovídat typu mužské postavy. Délka nohaviček u boxerek závisí především na stehnech – čím vypracovanější stehna muž má, tím kratší nohavičky volte.

Jednobarevné nebo s potiskem?
Pokud pořizujete spodní prádlo muži, který si potrpí na trendy a preferuje spíše hravý styl, pestrobarevnými boxerkami s potiskem se mu rozhodně trefíte do noty. Naopak konzervativnější typy mužů dost možná ocení spíše jednobarevné kousky ozvláštněné například nápisem.