Co udělá sexy prádlo s vaším sebevědomím a proč byste si ho měly pořídit i vy

27. 11. 00:00

Máte pocit, že krásné a sexy spodní prádlo byste si měly šetřit pouze na výjimečné příležitosti? To nejste samy. Málokterá žena si totiž pořídí krajkový set jen tak, aby se líbila sama sobě. Což je obrovská škoda. Chcete vědět proč? Pak čtěte dále.



Speciální kousek pro výjimečné příležitosti
Máte i vy ve skříni speciální spodní prádlo, které čeká na svou chvíli? Může to být nádherná krajková podprsenka, svůdný korzet nebo černé podvazky. Takové prádlo bývá většinou nadmíru přitažlivé, proto se mylně domníváme, že na každodenní nošení se příliš nehodí. 
 

Sexy spodní prádlo na běžné nošení? Ano!
A tak čekáme a čekáme, zatímco ten nádherný kousek nám leží ladem v prádelníku. Napadlo vás ale někdy, že si můžete dovolit nosit "lepší" spodní prádlo, aniž byste k tomu potřebovaly vzácný okamžik? 
 

I spodní prádlo ovlivňuje to, jak se cítíme
Schválně to vyzkoušejte. Zapátrejte ve svém šatníku a nechte, ať ta luxusní podprsenka nebo krajkové kalhotky, které jste na sobě neměly už léta, spatří světlo světa. Jakmile si delikátní prádlo obléknete do práce nebo na kávu s kamarádkami, zeptejte se samy sebe, jak se cítíte. Sebevědomě, atraktivně... zatraceně sexy? Je dokázané, že to, co máme na sobě, dokáže do jisté míry ovlivnit i to, jak samy sebe vnímáme a jak nás poté vnímá okolí. 
 

Dokonalá podprsenka
Pokud doma žádné sexy spodní prádlo prozatím nemáte, určitě si nějaké pořiďte. Doporučujeme prozkoumat nabídku značek Wondebra a Playtex, v níž vyčnívají především krajkové podprsenky. Podprsenka typu balconette s jemnou krajkou vám vykouzlí neodolatelný dekolt
 a zdůrazní vaši ženskost. Svůdný vzhled vám zajistí rovněž krajková podprsenka Wondebra s push-up efektem. 
 

Lechtivé a praktické samodržící punčocháče 
Co takhle dát šanci samodržícím punčochám, a zpestřit tak své každodenní outfity? Vykukující "samodržky" jsou lechtivým, avšak vůbec ne vulgárním kouskem. Navíc jsou velmi praktické, rychle je obléknete i svléknete a na toaletě oceníte, že se nemusíte dostávat z klasických punčoch. Oblékněte si svou oblíbenou sukni nebo šaty, natáhněte samodržící punčocháče a vyrazte sebevědomě do ulic nebo do práce.