Jak si obléknout silonky bez újmy

9. 5. 22:00

Stalo se vám někdy, že se vám na silonkách udělalo oko? A to už během oblékání? Možná jste na to šli špatně. Možná jste podcenili přípravu. Sepsali jsme pro vás malého průvodce, který vám pomůže natáhnout si silonky bez újmy. 


 Příprava pro obléknutí silonek
„Připraveným štěstí přeje!” A u silonek to platí dvojnásob, jdeme na to: 
  
  •  Upravte si nehty na rukou i na nohou.
  •  Oholte si nohy. 
  •  Použijte na ruce hydratační krém. 
  •  Odložte všechny šperky, kterými byste mohli punčochy při oblékání zničit. 
  
Ruku na srdce, kolikrát za život jste si už silonky oblékli špatnou stranou? Této maličkosti věnujte pozornost. Když se budete do punčoch soukat dvakrát, získáte kromě pěkně rudé barvy v obličeji také dvakrát větší šanci na oko. 
Jde se na věc
Zvládnete balancovat na jedné noze? Pokud ano, punčochy si nasaďte ve stoje. Hezky si při tom posílíte střed těla. Váš trenér ve fitku poskočí radostí, až mu to povíte. Pokud balanc nepatří mezi vaše silné stránky, posaďte se. Nejlépe se vám budou punčochy oblékat na světle, třeba u okna. Jednu nohavici punčoch si narolujte na ruku a zase ji stáhněte dolů. Do špičky silonek vložte prstíky u nohou a opatrně punčochy vytáhněte nahoru na stehno. Otřete pot z čela, nejtěžší část jste právě zvládli. Teď samozřejmě ještě druhá noha. Nakonec se přesvědčte, zda je pata a špička na svém místě. Silonky si nezapomeňte vytáhnout až k pasu. 
  
Kontrola 
Na závěr si svou práci prohlédněte v zrcadle. Vidíte někde příliš mnoho látky? Nebo vám jsou punčochy někde těsné? Upravte si je. V silonkách byste se měli cítit pohodlně a příjemně. Jestli vás tedy někde táhnout nebo řežou, sáhněte příště po větších. Bude to lepší, uvidíte. 
  
Tip na závěr: Než vyrazíte z domu, přibalte si do kabelky ještě jedny náhradní silonky. Třeba jemné strečové punčocháče FLY PANTYHOSE 15D, ty se vejdou do každé tašky. Záděra, ostrý tvar kabelky, nehty… Stačí okamžik a oko je na světě, raději s tím počítejte.