„Rozbijte“ svůj oblek hravými ponožkami a buďte trendy!

28. 9. 08:28

Konzervativních kravaťáků ubývá a ulice zaplavují odvážlivci v obleku, jejichž stylové ponožky vás přitáhnou jako magnet. Mysleli jste si doposud, že ponožky musí ladit s barvou bot a přes to vlak nejede? Potom čtěte dál.


  

 Ukažte ponožky světu

Pakliže vás nudí fádní móda pro manažery, je nejvyšší čas jít proti proudu a ukázat světu, kým doopravdy jste. Jak? Vezměte si do parády nepatrný, avšak celkem pozoruhodný detail – ponožky. Trend poslední doby totiž udělal z ponožek módní doplněk, s nímž se mohou bez problémů odvázat i ti největší elegáni a „rozbít“ pomocí něj své formální oblečení.
  

 Je libo puntíky, banány nebo tučňáky?

Asi se teď ptáte, jak moc se můžete vrátit do svých dětských let a co už je příliš. Řekněme, že na běžné nošení čím bláznivější ponožky, tím lépe. Pusťte uzdu své fantazii a vybírejte mezi hravými vzory od banánů, trendy avokád, až po ponožky s tučňáky, kteří se uhnízdili i na našich Crazy Socks.
  
Ponožky Crazy Socks s motivy zvířat nebo šťavnatým ovocem rozveselí váš pracovní den v kanceláři, oproti tomu ponožky s károvaným vzorem jsou o něco sofistikovanější, a proto je bez problému můžete odhalit i na jakékoliv formální události.
  
 Ale pozor…
  

 I bláznivé ponožky k obleku mají svá pravidla:

  •  Ponožky klidně slaďte s kravatou nebo kapesníčkem, ne s barvou obleku.
  •  Barvu ponožek se nesnažte sladit ani s barvou bot.
  •  Na významnější události si ponožky vybírejte moudře, rozjásaný vzor vás na schůzce s klientem moc nepodpoří.
  •  Ponožky by měly být dostatečně dlouhé, vykukující holá kůže nebo chlupaté nohy jsou tabu!
  •  Bílé ponožky noste zásadně jen k bílému obleku.