Skoncujte se stereotypem v ložnici. Vytvořte si tu správnou erotickou atmosféru!

4. 12. 09:52

Přes všechno to teplé oblečení v několika vrstvách a podzimní únavu je občas těžké navodit tu pravou romantickou intimní náladu. Nesklouzněte v tomto období ke stereotypu a udělejte si večer, na který nezapomenete. Máme pro vás několik tipů, které na váš protějšek zaručeně zapůsobí.


 Jak na romantické světlo

Tlumené světlo je základem navození intimní nálady, ve které se uvolníte a zapomenete na okolní svět. Před pořizováním světelných dekorací je ale hlavní správně zatemnit okna. Pokud chcete, aby se na stěně mihotaly kouzelné světelné stíny, zatáhněte žaluzie. A jestli máte před okny markýzu, postačí vám zatáhnout závěsy a dosáhnete úplné, ničím nerušené, tmy.
 Vnitřní osvětlení pak určuje nádech večera (a pokud se vše vydaří, třeba i celé noci). Po pokoji můžete rozmístit aromatické svíčky, které jej provoní nebo, pokud se obáváte neplánovaného požáru, nad postel zavěsit světýlka. Těšíte se na žhavější atmosféru? Zkuste vyměnit klasickou bílou žárovku za červenou, nebudete se stačit divit, jak se všechno promění!

  

 Ta správná melodie

Ticho může někdy do situace vnášet nechtěné napětí. Zkuste pro změnu dokreslit atmosféru hudbou, která vás naladí na sexy vlnu. Na každého platí něco jiného, takže vybírejte a experimentujte. Pokud kápnete na tu správnou melodii, přenesete se do úplně jiné dimenze.

  

 Sexy prádlo pro oba

Všechno jste nachystali a má to ten správný účinek? Završte to třešničkou na dortu – spodním prádlem, které je sexy, a ve kterém se budete cítit sebou samými. Dáváte-li přednost pohodlí, zvolte například klasické kalhotky s krajkou, které vytvoří jemný ženský dojem. Kýženého efektu zaručeně dosáhnete tangy nebo brazilskými kalhotkami, které doplníte ladící podprsenkou. Nezůstávejte však jen u klasického prádla. Zpestřete svůj komplet a vyzkoušejte třeba také samodržící silonky.
Ani pánové by neměli zůstat pozadu. Dejte vyniknout těm správným partiím, sáhněte pro tentokrát po přesně padnoucích boxerkách a ponožky nechte stranou.
Potřebujete se správně padnoucím prádlem poradit? Obraťte se na nás a vybereme vám takové, ve kterém na svůj protějšek zapůsobíte.
Odhoďte starosti za hlavu a udělejte si dnes večer jen pro vás dva. Teď už víte, jak na to.