Tipy na vánoční dárky: Bellinda potěší celou rodinu

9. 11. 12:00

Opět po roce přicházejí Vánoce a s nimi i výroční sháňka po dárcích, které protnou přání obdarovávaného a váš finanční budget. Ušetřete si letos stres i čas a nakupte dárky pro celou rodinu na jednom místě – v Bellindě. Každá vánoční nadílka by se měla skládat z praktických kousků, které poslouží v průběhu celého roku, a z jednoho či dvou dárků, které jsou výjimečné a na které se obdarovaný doslova těší celý rok.


Měkké dárky pod stromeček rozhodně patří

Ačkoliv jsou měkké dárky často předmětem vtipů, pod stromečkem je chce najít každý. Spolehněte se na ozkoušené značky, na kvalitní materiál a nadčasový design. Ponožky a spodní prádlo patří mezi každodenní výbavu, a proto jsou klíčem k pohodlí. Nebuďte přízemní a kupte celé rodině zábavné ponožky s potiskem ve výrazných barvách, které si všichni rádi natáhnou hned ke sledování Pelíšků.

Vánoční dárky pro ženy

Ženy si většinou potrpí na módu, a proto je oblečení a doplňky pod stromečkem potěší. Při výběru myslete opět trochu „out of the box“ a místo basic kousků kupte takové, po kterých touží, ale které jí přijdou jako moc velký přepych. Její pohled na vysněné spodní prádlo, na kabelku, kterou už nespočetněkrát obdivovala na influencerkách, nebo na šperk, který vám ukazovala ve výloze zlatnictví, bude k nezaplacení. Dožeňte ji k slzám dojetí a vyjádřete svou lásku a vděk dárkem.

Foto: Freepik.com

Vánoční dárky pro muže

Nákup dárků pro muže je na první pohled mnohem složitější, ale ve skutečnosti je tomu naopak. Pánské pokolení o svých koníčcích a zálibách často mluví, a pokud fandí nějakému týmu nebo sportu, určitě vám to neunikne během víkendových přenosů. V otázce módy nejsou muži tak přelétaví, co se stylu týče, a proto je celkem snadné vybrat odvážnější kousky, které by si sami nepořídili, ale budou se jim líbit, hned jak jim představíte vymyšlený outfit. Ocení také trenky a ponožky, které v průběhu roku potřebují, ale jen neradi je kupují.

Vánoční dárky pro děti

U dětí samozřejmě rozhoduje jejich věk. Těm malým rozzáří oči vytoužené hračky, odrostlejším potomkům uděláte radost oblečením, parfémem, elektronikou nebo výbavou do bytu. Pokud udržujete tradici psaní Ježíškovi, využijte dopis plný přání jako zdroj inspirace, díky kterému nešlápnete vedle. Vybíráte-li dárek pro děti svých dětí, roztomilým bodýčkům určitě neodoláte ani vy, ani oni. Nezapomeňte také na čtyřnohé členy rodiny, kterým můžete věnovat nový pelech nebo něco dobrého na zub.

Foto: Freepik.com