Trendy 2018: Víme, v čem zazáříte na podzim

28. 9. 08:29

Podzim – čas zemitých barev, teplých čajů, svíček, a hlavně fashion weeků. Módní návrháři nezaháleli a opět si pro nás nachystali spoustu zajímavých trendů, které by vám v podzimním šatníku rozhodně neměli chybět. Které to jsou?


  

 Barva letošního podzimu: sytě červená

Je to oficiální. Letošní podzim bude smyslný, energický a rozhodně ne ponurý. Jeho dvorní barvou se stala sytě červená, která vás bude chtít vidět ve svých odstínech zahalenou od hlavy až k patě. Než na sebe tedy s příchodem sychravého počasí vezmete podobu šedé myšky, vyzkoušejte si, jak by vám to slušelo v něčem ohnivém.

  

  „Zlatý hromnice“ slaví comeback

Než vám odhalíme další trend, zabrousíme trochu do filmografie 80. let, konkrétně do filmu Bota jménem Melichar. Snímek odráží dobu módních kousků jako přes kopírák, z nichž se jen málokomu podařilo vybočit. Není tedy divu, že ikonické „zlaté hromnice“ z Tuzexu, které byly ve skutečnosti stříbrné, způsobily tehdy ve filmu pěkný rozruch. Způsobí ho ovšem i letos, neboť právě extravagantní lesklé kozačky slaví velký comeback! A pamatujte - čím více třpytek a oslnivé záře, tím lépe.
  

 Kostky jsou vrženy

Ani letošní podzim se neobejde bez kostek. Vzor kostky se dotkne především sak, kabátů, šatů a pouzdrových sukní v tzv. midi délce. Pokud stále nic kostkovaného ve skříni nemáte, určitě to napravte. Sukni nebo šaty pak nezapomeňte doplnit o kvalitní punčocháče. Takové, které perfektně sedí, neshrnují se a zahřejí, najdete právě u nás J.
  

 Nylonové kabáty

Návrháři jako Michael Kors nebo Stella McCartney nám v rámci svých módních přehlídek dali najevo, že podzimní kabáty budou lehké, skladné a nemačkavé, a to právě díky nylonu. Sytě červený trenčkot vám dodá trochu pařížského šarmu a béžový zase špetku britské sofistikovanosti.
  

 Široké pásky

Určitě si vzpomínáte na módní vlnu širokých pásků s masivní přeskou. Někdo je miloval, někdo nenáviděl, jedno je však jisté, letošní podzim opasková tsunami znovu udeří a zvýrazněným pasům dá zelenou.
  

 Stylové punčochy

Černým barvám dávno odzvonilo. Vsaďte na stylově modré punčocháče, které perfektně padnou k béžovým a šedým kabátům. Slibujeme, že se za vámi otočí každý muž!