Výběr pánského spodního prádla dle typu postavy

29. 11. 11:38

Určitě nám dáte za pravdu, že nošení spodního prádla je pro nás všechny automatické skoro stejně jako čištění zubů. Napadlo vás ale někdy, že ten malý, avšak celkem podstatný kus látky, který se ukrývá pod vašimi kalhotami, nemusí být správně zvolený?


Jak poznat, že vám spodní prádlo nesedí
Pakliže vás občas škrtí nohavičky, anebo pokaždé, když si zavazujete tkaničku, se lem vašeho spodního prádla ztrácí pod lemem vašich kalhot, něco je špatně. A ačkoli gravitace je naprosto běžným jevem, vaše trenky by na vás měly držet jako přikované. Alespoň do té doby, než se z romantické večeře s vaší milovanou uchýlíte domů.
Pojďme se tedy ve výběru pánského spodního prádla trochu zorientovat.
  
Boxerky
Boxerky mají minimálně dvě výhody - sluší téměř každému muži a skvěle se hodí pod přiléhavé kalhoty. Pokud vás příroda nebo návštěvy fitness centra neobdařily silnějšími stehny, sáhněte po boxerkách. Nejen, že jsou komfortní, ale také velice líbivé. Vynikne v nich všechno, co by vyniknout mělo, tak proč toho nevyužít ve svůj prospěch?
Na výběr máte nespočet různých střihů, materiálů i barev, záleží tedy čistě jen na vašem stylu. V případě, že zvolíte něco opravdu extravagantního a stylového, např. boxerky s potiskem vánočních stromečků, není vůbec na škodu nechat lem zpoza džínsů ležérně vykukovat.
Pokud preferujete pohodlí, ale zároveň dbáte i o estetickou stránku věci, pak se vám budou líbit černé bavlněné boxerky.
  
Slipy
I přesto, že klasické slipy můžete mít spojené s vašimi tatínky za mlada, nebo dědečky, potěšíme vás. Pořád jsou v kurzu, do muzea je ještě nenoste. A pro muže, které příroda obdařila nejen v oblasti stehen, ale i jinde…potom představují značku ideál. Mužům menšího vzrůstu zase opticky prodlouží nohy. Když se jich nebojí David Beckham v módních kampaních, nebojte se jich ani vy. Jejich nošením navíc zvýrazníte svůj “poklad”.
  
Trenýrky
Trenýrky nebo boxerky, není to jedno? Není! Trenýrky jsou ze všech zmiňovaných druhů nejpohodlnější, a tak není divu, že většina českých mužů je považuje za svého favorita. U žen je to s oblíbeností už o trochu horší, být na nich, dají jim zelenou zřejmě jen na spaní. Pokud tento článek čtete i vy, milé dámy, a dbáte-li na pohodlí svého drahého, dopřejete mu svobodu. Tu mu zajistíte např. stylovými trenýrko-boxerkami.
Ať už zvolíte jakýkoli z výše uvedených typů pánského spodního prádla, důležité je, abyste se v něm cítili dobře, pohodlně a sebevědomě. Samozřejmostí by měla být také občasná čistka prádelníku. Máte-li skvělou ženu po svém boku, jistě vám s ní ráda pomůže. A jestliže ženu postrádáte a dumáte nad tím, který druh spodního prádla ženskému oku lahodí, přečtěte si náš článek Boxerky versus slipy: Co se ženám skutečně líbí