Základy prádelníku: Které kousky by měla vlastnit každá žena?

4. 3. 00:00

Otevřít šatník a mít vždy co na sebe je snem mnoha žen. Co takhle mít perfektně sestavený i prádelník, z něhož si vyberete prádlo pro jakoukoliv příležitost? Představujeme vám seznam kousků spodního prádla, které si místo ve vašem šuplíku rozhodně zaslouží.



1. Černá, bílá a tělová podprsenka
Za základní stavební kámen prádelníku se dají považovat podprsenky ve třech základních barvách – v černé, bílé a tělové. Ať už si oblečete bílé upnuté tričko či černou průsvitnou blůzku, budete mít jistotu, že barva podprsenky bude s vybraným svrškem hezky splývat. Jakmile najdete perfektně padnoucí podprsenku, není nic jednoduššího než si ji pořídit ve třech zmiňovaných barevných odstínech.
 

2. Podprsenka bez ramínek 
Pokud rády nosíte topy bez ramínek, kvalitní podprsenka bez ramínek by vám v prádelníku neměla chybět. Čeká ji totiž poměrně náročný úkol, a sice udržet váš hrudník v požadované poloze i bez pomoci dvou špagátů. 
 
Jasnou vítězkou v této kategorii je jednoznačně STRAPLESS bra od značky Wonderbra, která díky silikonovému pásku drží na dekoltu jako přikovaná. 
 

3. Multifunkční podprsenka
Velmi praktickým kouskem je také multifunkční podprsenka, kterou lze nosit do šatů s hlubším výstřihem i do triček s překříženými zády. Díky nastavitelným a odnímatelným ramínkům si podprsenku můžete dokonale přizpůsobit tomu, co si zrovna oblečete.
 

3. Bezešvé spodní prádlo
Čas od času požadujeme od spodního prádla jediné – aby bylo neviditelné. Bezešvé spodní prádlo je komfortní, příjemné a jeho obrysy zůstávají pod upnutou blůzkou či přiléhavými kalhotami v naprostém utajení. 
 

4. Krajkový set pro výjimečné okamžiky
Alespoň jeden delikátní set spodního prádla hodný pouze speciálních příležitostí by měla vlastnit každá žena. Je jedno, jestli zvolíte krajkový, saténový, červený nebo černý. Hlavní je, abyste se v něm cítily jako bohyně.
 

5. Punčocháče – černé, tělové a vzorované
Další nezbytností, která pro vás pravděpodobně nebude žádným objevem, jsou punčocháče. Punčocháčů a silonek není nikdy dost a ideální je pořídit si je hned v několika různých barvách a tloušťkách, které jsou značeny jako DEN. Čím menší číslo den, tím jsou punčochy jemnější a průsvitnější. Vsaďte na: