Ženy pozor! Podprsenková móda prošla rebrandingem

10. 9. 12:00

Dnešní progresivní přístup k životu, kde nejdůležitější je pohodlí a spokojenost každého jednotlivce, se výrazně podepsal také na oblékání. Pravidla se ruší, moderní a in je vše, co dokážete nosit s grácií a dobrým pocitem. A to platí i v otázce spodního prádla. Podprsenka již nemusí být perfektně schovaná pod tričkem, naopak, pokud někde vykukuje jemná krajka nebo ramínko, jedině dobře. Spodní prádlo se bere jako módní doplněk, který je součástí outfitu.


 

Zdroj: Unsplash.com

Střihy podprsenek, a jak je stylizovat

Nechte se inspirovat a okořeňte svůj styl spodním prádlem. Dobám, kdy podprsenka měla být téměř neviditelná a měla pouze funkci opory prsou, odzvonilo. Dnes se spodní prádlo nosí s hrdostí bez ohledu na velikost poprsí a pozadí. Podprsenky často zcela nahrazují topy nebo z nich účelně vykukují. Proto při výběru podprsenky dbejte na správnou velikost košíčku a oporu, ale co se vzhledu týče, klidně se odvažte. Tento trend není o vyzývavosti: Hlavním smyslem je vrstvení a hra se strukturami látek.

Zdroj: Unsplash.com

Balconette v hlavní roli

Balkonetka umí být výstřední, poutat pozornost, a proto je skvělou volbou pro ozvláštnění obyčejného outfitu. V kombinaci s volnějším tričkem či košilí s hlubokým výstřihem dodá šmrnc a eleganci, pod sakem se stane hlavním doplňkem jinak businessového stylu. Oblékněte si balconette podprsenku v krajkovém provedení s vyšíváním a nechte v sobě probudit svou vnitřní ženskost a cit pro detail. Pokud hledáte inspiraci mezi celebritami, nakoukněte do šatníku Seleny Gomez, která nedávno v novém klipu vynesla růžovou balkonettovou podprsenku pod šaty.

Zdroj: Youtube.com

Ukažte široká ramínka pod tílkem

Široká ramínka trojúhelníkové podprsenky již nemusíte zběsile schovávat pod vrstvami oblečení. Naopak se dnes nosí pod tílky s úzkými ramínky a pod špagetovými topy, kterým dodávají extra styl a úplně nový vzhled. Pokud hovoříme o univerzálním šatníku, toto je cesta: Neotřelé kombinace stávajících kousků, kde můžete upustit fantazii a zahrát si na návrhářku.

Náš tip: Moderní podprsenky s širokými ramínky najdete v nabídce značky DIM, která kombinuje svěží moderní prvky s tradičními tvary.

Průhledné topy a prádlo

Další z trendů je vrstvení podprsenky a průhledného topu. V tomto případě je výběr podprsenky zcela na vás: vycpaná, nevycpaná, barevná, nebo jednobarevná, sportovní, nebo s kosticí, fantazii se meze nekladou. Zkoušejte před zrcadlem jednotlivé varianty a vytvořte si outfity pro různé příležitosti. Obrovskou studnicí inspirace je Instagram nebo Pinterest, tak si udělejte odpoledne pro sebe a najděte pro své podprsenky nové využití a místo na výsluní.

Zdroj: Unsplash.com