Silonky

Žhavé vzory zimy: Ozvláštněte svůj outfit trendy silonkami

Každou zimu přicházejí kromě mrazů a sněhu také nové trendy, které nás mají při pochmurném počasí zabavit. Ne náhodou jsou proto letos v kurzu provokativní zvířecí vzory, křiklavě červená a drobné detaily všité do silonek. Nebojte se výstřednosti a pozvěte do svého života nový styl „mob wife“, inspirovaný mafiánskými manželkami.

Číst dále

Co na ples nebo gala v roce 2023? Inspiraci přináší Zendaya i Taylor Swift

Od empírové módy s antickými prvky přes eleganci z dob Boženy Němcové až po okázalé kousky zdobené peřím a krajkou. Plesová móda se od prvního českého bálu v roce 1840 výrazně proměnila. Trendy udává fantazie a dlouhé velkolepé róby začínají být lehkým přežitkem. V jakých šatech letos na plesech a bálech oslníte nejvíce?

Číst dále

Jak pečovat o punčochy a silonky, aby dlouho vydržely?

Punčochy a silonky jsou pravděpodobně nejporuchovějším kouskem v dámském šatníku. Znáte to – chcete si vzít oblíbenou sukni, ale reprezentativní silonky nikde. A když už si nějaké obléknete, celý den myslíte na to, aby se vám nezatrhly. Je vám to povědomé? Pak jistě oceníte tipy, jak se starat o punčochy či silonky, aby vydržely pěkné co nejdéle.

Číst dále

Staňte se královnou plus size módy. Poradíme vám, jak na to

Každá žena má nárok na to, cítit se v oblečení krásně, nehledě na to, jaké tělesné proporce jí bůh nadělil. Plus size móda naštěstí už dávno není pouze synonymem pro neforemné halenky. Přesto však spousta plnoštíhlých žen tápe, jak se důmyslně obléct a vypadat jako bohyně. Poradíme vám, jak na to.

Číst dále

Základy prádelníku: Které kousky by měla vlastnit každá žena?

Otevřít šatník a mít vždy co na sebe je snem mnoha žen. Co takhle mít perfektně sestavený i prádelník, z něhož si vyberete prádlo pro jakoukoliv příležitost? Představujeme vám seznam kousků spodního prádla, které si místo ve vašem šuplíku rozhodně zaslouží.

Číst dále

Podzimní trendy 2020: Kabáty, saka i vesty jdou na krátko

Loučení s létem bývá těžké, ale naštěstí přichází další krásné období, podzim. Čas barevného listí, dýní, burčáku a nových kousků, kterými zásobíme svůj podzimních šatník. Světoví návrháři už mají o nadcházejících trendech jasno. Podívejte se na výčet toho nejzajímavějšího, co se bude nosit na podzim.

Číst dále

Módní jarní trendy 2020: Kostýmky, semiš a přírodní vzory

Aktuální situace ani počasí nám sice neumožňuje vyrazit na jarní nákupy ani vynést do ulic svěží jarní kousky, my však věříme, že se brzy situace zlepší. Zkraťte si dlouhou chvíli a načerpejte inspiraci těch nejžhavějších módních trendů z přehlídkových mol.  

Číst dále

5 jarních párů bot, které vám v botníku nesmí chybět

Hlásíte se hrdě k milovnicím bot? Nebo zkrátka jen pokukujete po novém jarním přírůstku do svého botníku? Ať už tak či tak, máme pro vás článek plný svěží inspirace a jarních trendů. Představujeme vám 5 typů bot, které vám letos v botníku nesmí chyb

Číst dále